CV toestellen

Het lijkt zo gewoon om iedere kamer lekker te kunnen verwarmen. In Nederland heeft bijna 80% van de Nederlandse huishoudens Centrale Verwarming.

Centrale verwarming bestaat uit drie onderdelen: een cv ketel, een verspreidingssysteem en een thermostaat. De verspreiding van warmte door de woning gaat via leidingen, radiatoren, convectoren en/of wand-/vloerverwarming. Via de thermostaat heeft u grote invloed op de efficiëntie van het verwarmingssysteem én op de stookkosten.

Bent u op zoek naar een nieuwe cv ketel omdat deze niet meer functioneert, uw ketel verouderd is of omdat u wilt besparen met een schoner/economischer alternatief?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Fiers installatietechniek is niet voor niets partner van NEFIT. Een perfecte installatie een must is om de cv-ketel optimaal te laten presteren zodat u er op uw beurt maximaal van uw ketel kunt genieten! Welke installatie voor u geschikt is? Een vrijblijvend advies aan huis zodat wij uw thuissituatie kunnen zien is wenselijk.

Goed onderhoud en goed gebruik, verbetert comfort in huis, vermindert milieubelasting en bespaart u geld. Vraag naar het onderhoudscontract.

De installatie van centrale verwarming is iets waar u een installateur voor nodig heeft. 
Voor een advies op maat kunt u ons bellen op 0497 388333 


Adres

  • Eikenbos 3
    5531 MZ Bladel

Contact

  • 0497 - 388 333
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Open

Ma-vrij 8:00 - 17:00 uur
anders op afspraak