Zonnewarmte

Zon, de gratis energieleverancier. Wij installeren zonnepalen voor uw warmwatervoorziening, maar ook voor electriciteit .
Alles onder een dak, wel zo makkelijk!

Zonne-energie

Warmwatervoorziening

Wanneer u een zonnepaneel of zonnecollectoren op uw dak plaatst, heeft u gratis warm water door zonlicht. Zelfs op een niet-zonnige dag in Nederland kunnen er watertemperaturen verkegen worden van minimaal 60 graden Celsius. U kunt dit hete water gebruiken voor bad en douche, centrale verwarming, vloerverwarming, zwembad, etc. Binnen afzienbare tijd verdient u de kosten van de installatie terug. Vervolgens heeft u alleen nog de voordelen van uw solaire warmwaterinstallatie!
Laat u vrijblijvend informeren. tel. 0497-388333

Stroomvoorziening

Het principe is heel simpel: het zonnepaneel bevat zonnecellen die uit twee lagen silicium bestaan en die zonlicht omzetten naar elektriciteit. De zonnepanelen zetten het zonlicht om in gelijkstroom. Met behulp van een omvormer wordt de gelijkstroom uit de panelen omgezet in wisselstroom en via uw huisinstallatie aan het openbare elektriciteitsnet geleverd. De opbrengst van zonnepanelen wordt niet alleen bepaald door de intensiteit van het licht. Ook de hellingshoek, temperatuur en oriëntatie van de zonnepanelen spelen een rol.
Laat u vrijblijvend informeren. tel. 0497-388333

Adres

  • Eikenbos 3
    5531 MZ Bladel

Contact

  • 0497 - 388 333
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Open

Ma-vrij 8:00 - 17:00 uur
anders op afspraak